Search Here

Mission LDC - SET 4 - ANSWERS




1.       What is Correcting Errors in a Program Called ?
Answer : Debugging

2.       Which Satyagraha was conducted After Independence ?
Answer : Paliyam Satyagraha

3.       Who Formulated The value of pH Value ?
Answer : Sorenson

4.       ‘Biosphere Reserve Project’ is Aimed at Protecting ?
Answer : Flora and Fauna

5.       The Executive Powers of The Union of India is Vested With ?
Answer : President

6.       The constitution is originally mentioned about ___ Categorized of States and Territories ?
Answer : Four

7.       ‘Endosulfan’   is an Insecticide used in ___ Plantations ?
Answer : Cashew

8.       Who was the VCiceroy When The Indiain Independence Act Was Given Royyal Assest on 18th July, 1947 ?
Answer : Mountbatten

9.       Which Date General Budget Presents in India ?
Answer : Last Working Day of February

10.   Who Were The Ali Brothers in The National Movement ?
Answer : Shoukat Ali and Muhammad Ali




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...