Search Here

RRB SOLVED QUESTION SET - 5 - ANSWERS



1.White desert in India?
Ans. Rann of Kuch desert.

2.Kidney stone is caused by?
Ans. Calcium Oxalate.

3.Who introduced Orthodox Christianity in Russia?
Ans. Vladimir.

4.Which of following element is found in room temperature?
Ans. Mercury.

5.Which of following colour has least wavelength?
Ans. Violet.

6.Which thing was discovered by Alexander Fleming?
Ans. Penicillin.

7.Mughal dynasty was established by?
Ans. Babar.

8.First President of INC?
Ans. W.C. Bonnerjee.

9.Noble prize recipient of India in 2014 for peace?
Ans. Kailash Satyarthi.

10.Mode of 53, 54, 55, 55, 55, 54, 55, 56, 57, 69 and 37?
Ans. 55.


More Questions : 1  2  3  4  5  6  All Tag  >>



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...