Search Here

Mission LDC - SET 5 - ANSWERS




1.       The First K. Karunakaran Foundation Award Was Given To ?
Answer : Pranab Mukharjee

2.       Sundarban National Park is Situated in the Delta of ?
Answer : Ganga – Brahmaputhra

3.       “The Lathi Blows Hurled At Me Will Prove As Nails In The British Imperialism” Whose Words Are These ?
Answer : Lala Lajpath Rai

4.       Who Led The ‘Liberation Struggle’ ?
Answer : Mannath Padmanabhan

5.       Which Is Known As ‘The Lungs  of Kochi’ ?
Answer : Mangalavanam

6.       The Northernmost Back Water in Kerala ?
Answer : Uppala

7.       Who Was The Viceroy When Capital of British India Was Transformed From Kolkatha To Delhi ?
Answer : Harding II

8.       The Area Where Black  Soil is Found in Kerala ?
Answer : Chittur

9.       In Which Language Gandhiji Wrote HIND SWARAJ ?
Answer : Gujarati

10.   The information Technology Amendment Bill Was Passed By Parliament In : ?
Answer : 2008



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...