Search Here

PSC General Knowledge Questions And Answers




1. Venue of 2018 Asian Games was:
      Ans: Jakarta, Indonesia 

2.  Who won men's single title in US Open          2018?
     Ans: Novak Djokovic(Serbia)


3. Which team won 2017-18 Duleep Trophy?
     Ans: India Blue

4. Who won Women’s singles title in US Open 2018?
      Ans: Naomi Osaka (Japan)

5. Which sports personalities were conferred with Rajiv Gandhi Khel Ratna 2018?
     Ans: Mirabai Chanu(Weightlifting), Virat Kohli(Cricket)

6. Which team won 2018 FIFA World Cup Football title?
    Ans: France (defeating Croatia in the final),  Venue: Russia

7. Who won World Chess Championship 2018?
    Ans: Magnus Carlsen (Norway)

8. Which team won Davis Cup 2018?
      Ans: Croatia

9. Which team won ICC Women's T20 World Cup 2018?
             Ans: Australia

10. Who won 2018 World Billiards Championship 2018?
            Ans: Pankaj Advani



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...