Search Here

PINEAPPLE RESEARCH CENTRE IN KERALA - SECRETARIAT ASSISTANT SPECIAL



(1) Which is a project of Kerala Government for rainfall harvesting ?
      Answer :  Varsha 

(2) In 1984 who declared Silent Valley as The National Park ?
      Answer : Rajiv Gandhi

(3) Political Laboratory Of India ?
      Answer :   Kerala


(4) Which place is known as 'Orange Garden Of Kerala' ?
      Answer : Nelliyampathy

(5) Where is The Kerala Agriculture University is situated ?
      Answer :   Mannuthi (Thrissur)


(6) Which is the only Indian state in which all villages are connected by Roads ?
      Answer : Kerala 

(7) Where is The 'Pineapple Research Centre ' in Kerala situated ?
      Answer :   Vellanikkara (Thrissur)

(8) In which field, The award 'Kshonimitra' is given ?
      Answer :   Soil Processing

(9) Which is the largest Railway station in Kerala ?
      Answer :   Shornur

(10) In which year did The First Airline Service Started in Kerala ?
      Answer : 1935




 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...