Search Here

QUESTIONS OF THE DAY


(1) First Monorail system in India was inaugurated in :

   Answer : Mumbai

(2) Brahmapuram electric project Kerala is in :

  Answer : Ernakulam

(3) Which leader is known as 'Maadiba' ?

    Answer : Nelson Mandela

(4) UNO Observed 2015 as ?

    Answer :International Year Of Light and Light Based Technology

(5) First women Chief Minister in Gujarat ?

    Answer : Anandi Ben Patel

(6) 'Kerelappazhama' is a historic work written by :

   Answer : Hermen Gundert 

(7) India's first nuclear blast was in :

    Answer : 1974 May 18

(8) The longest River in South India ?

    Answer : Godavari

(9) The winner of 'Ezhuthachan Puraskaram' in 2014 ?

    Answer : Vishnu Narayanan Naboodiri

(10) Thiokol is a :

    Answer : Synthetic Rubber 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...